Zeki Cevher İlkokulu

Vizyon: Eğitimle ilgili tüm taraflar arasında iyi diyalog oluşturmuş, fizik ortamı ve eğitimiyle çevrede örnek gösterilen, kişilikli, demokratik, dürüst bireyler yetiştiren, ekonomik ve sosyal sorunları yine öğrencilerle çözmeyi başarmış, topluma yararlı kampanyalar düzenleyen, Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model olmaya aday,topluma mükemmel temel taşları yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Milli Eğitim Sisteminin ilke ve prensiplerine uygun olarak öğrencilerimizi; Önyargısız, hoşgörülü, objektif, üretken, özgür düşünen, farklılıkları zenginlik gören, kendisiyle barışık, kendine güvenen, kendini gerçekleştiren, insan onuruna uygun eleştiri yapan, eleştiriye açık, özeleştiri yapabilen, dünyadaki gelişmeleri takip eden, özdeğerlerine bağlı, yeteneklerinin farkında, Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen Atatürkçülüğü özümsemiş, öğrenmeyi öğrenmiş, topluma yararlı bireyler haline getirmektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: